Ahoy Kapitein!

WELKOM BIJ PLEK AAN DE KADE

Bij ons huur je een bootje en vertel je sterke verhalen op het terras in Nieuwegein.

Met de boot een flink stuk varen en genieten met je familie of vrienden. Of lekker sportief in de kajak op zoek naar de pareltjes van Nieuwegein. Dat kan bij Plek aan de Kade: bootjesverhuur met terras aan het water.

De lente is begonnen en daarmee ook het vaarseizoen! Eindelijk, wat hebben we hier naar uitgekeken! Vanaf 16 april kun je weer het water op met een bootje of kano van Plek aan de Kade. Binnenkort wordt daar de Sup aan toegevoerd. Kom genieten van het weer, het water en het terras. Wees welkom bij Plek aan de Kade.

Woensdag 27 april is het feestje van de koning! Plek aan de Kade is tussen 12:00 en 17:00 uur open en kan je komen varen. Vier je het feestje met ons mee?

Hier delen wij onze Piratenverhalen

TROSSEN LOS!

In de zomer kun je bij Plek aan de Kade elektrische fluisterbootjes en kajak’s huren. Zo ontdek je Nieuwegein vanaf het water. Vanaf de centraal gelegen locatie aan het Merwedekanaal kun je naar het oude Nieuwegein (Jutphaas en Vreeswijk). En vaar je het begin van de prachtige Hollandse IJssel op.

De Sup! Dit seizoen kan je ook komen suppen bij Plek aan de Kade. Houdt de socials in de gaten vanaf wanneer deze beschikbaar zijn.

Langs de waterkant

Bij Plek aan de Kade zit je heerlijk (op veilige afstand van elkaar) op een van de uitkijk-zitjes. Een kop koffie voor het varen, warme chocolademelk in de boot of lekker even borrelen na afloop.

Menu